Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

HIVATALOS  MAGYARORSZÁGI GARANCIA a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

Az általunk forgalmazott termékekhez tehát a garanciát, a gyártó, azaz cégünk a TINATI Natural Kft biztosítják Önnek. 

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk készítettés forgalmazott új termékre szavatosságot vállalunk a termék információs lapján feltüntetett időpontig. 
    
A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt bárminemű minőségi hibája esetén a hibás termék cseréjére kötelezettek vagyunk.
  
Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:

-    A termék teljes gyári csomagolása
-    A  nyugta vagy számla egy példánya
-    A cégünk által kiállított jótállási jegy/információs adatlap

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek minőségi problémája rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó minőségi hibák ( pl. szennyezett eszköz került a termékben, más tárolóba került áthelyes, más anyag került a termékbe, stb. ) cseréjének elkerülése miatt a gyártó, forgalmazó csak a hivatalos szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. 

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  

Harmadik fél által szakszerűtlen kezelésből, használatból és a garanciális feltételek alá nem eső problémák esetén a szállítás költségét nincs módunkban megtéríteni.

Amennyiben a szavatossági idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.